Hopp til innholdet
Hjem » Winnæss, Rud, Kamfjord, Antonsen + Pilfink

Winnæss, Rud, Kamfjord, Antonsen + Pilfink

FREDAG 29. SEPTEMBER
Dører kl 18.00 // Pilfink kl 19.30 // Winnæss, Rud, Kamfjord, Antonsen kl 20.30 (2 sett)
Pris: kr 350 // Drammen kulturhus

Pilfink

Spurven pilfink lever i bygater og bygdeskoger. Den er modig og rask og sårbar. 

Det unge Pilfink-bandet debuterte på stor scene i festivalgata på Kongsberg Jazzfestival i år. Kongsberg-jobben var spillejobb nummer to for trioen. Det første oppdraget var i en bursdag. De tre 17-åringene er Julian Lenth-Johannesen på trommer og vokal. Christina Lilja Wallumrød på keyboard og vokal. Bergljot Bjella på bass og vokal. De tre møttes på musikklinja på Oslo By Steinerskole. 

Pilfink gjør egne tolkninger og versjoner av låter av blant andre Esperanza Spalding, Hiatus Kaiyote, Fieh, Gurls og Helen Eriksen. Pilfink har også noe selvlaget materiale. 

Winnæss/Antonsen/Kamfjord/Rud

Samarbeidet mellom saksofonisten Jørn Winnæss og pianisten Ivar Antonsen startet for ca. et halvt år siden. Først ble det trio med gitaristen Frode Kjekstad og nå kvartett med bassisten Olaf Kamfjord og trommeslager Espen Rud. Kvartetten spiller originale komposisjoner av Winnæss og Antonsen samt standardlåter som har fått nye opplegg gjennom egne arrangementer. Det tilstrebes en markant, moderne swing i de raske låtene, og de langsomme låtene fremhever kvartettens mål om å skape klanglige og harmonisk rike stemninger.Espen Rud – trommer, Ivar Antonsen – piano, Olaf Kamfjord – bass, Jørn Winnæss – alt saxofon. 

Jørn Winnæss, altsaksofon 
Ivar Antonsen, piano 
Olaf Kamfjord, bass 
Espen Rud, trommer 

Det er én billett som gjelder for hele kvelden og begge konserter. Etter konsertene fortsetter vi med Jazz DJ.