Hopp til innholdet
Hjem » Rud, Antonsen, Haugen og Annestad Oseth

Rud, Antonsen, Haugen og Annestad Oseth

Rud, Antonsen, Haugen og Annestad Oseth på Drammen jazzfestival

8. april kl 19.30 // Dynastiet restaurant

Bli med på jazzkonsert med Rud, Antonsen, Haugen og Annestad Oseth. Legendene Espen Rud og Ivar Antonsen har samarbeidet i utallige jazzprosjekter over mange tiår. I kvartetten med Sebastian Haugen og Magnes Aannestad Oseth beviser de at det ikke finnes generasjonskløfter i tidløs musikk. Denne kvelden byr de hovedsakelig på komposisjoner av bandets medlemmer. 

Trommeslager Espen Rud var med i banebrytende band som Svein Finnerud Trio, Terje Rypdals Min Bul og Moose Loose, spilte med Jan Garbarek, Karin Krog, Lillebjørn Nilsen og Radka Toneff, samarbeidet med legender som Dexter Gordon, Mal Waldron og Chet Baker – og har vært en ekstremt viktig musikalsk ambassadør her hjemme. 

Ivar Antonsen har vært en av landets fremste pianister og komponister siden slutten av 60-tallet, og spilte med Rud blant annet i sin egen trio. Han nyter stor respekt både her hjemme og i urtlandet og har samarbeidet med en lang rekke av store navn nasjonalt og internasjonalt. Pianist og komponist Ivar Antonsen er i dag bosatt i Svelvik.  

Espen Rud – trommer, Ivar Antonsen – piano, Sebastian Haugen – bass, Magnus Aannestad Oseth – trompet. 

Få billetter igjen til konserten med Rud, Antonsen, Haugen og Annestad Oseth!

Obs! Konserten foregår i kjelleren på Dynastiet. Det er en trapp ned fra restauranten og ingen heis. Dette betyr dessverre at lokalet vil være vanskelig tilgjengelig for noen. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt tilgjengelighet, så prøver vi å tilrettelegge så godt vi kan.