Hopp til innholdet
Hjem » Utsolgt: Karin Krog

Utsolgt: Karin Krog

Karin Krog på Drammen jazzfestival

9. april kl 16.00 // Dynastiet restaurant

Hva kan man si om Karin Krog som ikke allerede er sagt? Hun har vært med helt fra begynnelsen. Fra restaurantjobber med Kjell Karlsens orkester på femtitallet; til hun som første norske jazzmusiker fikk gitt ut en langspillplate under eget navn; og til hun tok saken i egne hender og stiftet og ledet Norsk jazzforum; gjennom et eksperimenterende og smått avangardistisk syttitall; til hederspriser og St. Olavs Orden; og fortsatt like aktuell, med Spellemannpris så sent som i 2013, samplet av hip-hop-artister og et forbilde for generasjoner av musikere. Frijazz, standardlåter, funky soul, storband og solo: Karin Krog har gjort alt! 

Siden 2008 har hun også spilt med The In-between-times, som foruten Krog består av Staffan William-Olsson og Terje Gewelt – to eminente musikere i seg selv og viktige aktører i hovedstadens musikkliv. Repertoaret er i all hovedsak på mainstreamsida av Krog-skalaen, der lavmælte og lyriske ballader avløses av swingende klassikere. En genuin jazzopplevelse! 

Karin Krog – vokal, Staffan William-Olsson – gitar, Terje Gewelt – bass 

Obs! Konserten foregår i kjelleren på Dynastiet. Det er en trapp ned fra restauranten og ingen heis. Dette betyr dessverre at lokalet vil være vanskelig tilgjengelig for noen. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt tilgjengelighet, så prøver vi å tilrettelegge så godt vi kan.